Almenara amplia l'accés al Paratge dels Estanys

Les obres facilitaran l’entrada i eixida tant de turismes com d’autobusos

Almenara amplia l'accés al Paratge dels Estanys
29/03/2022 -

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis està ampliant l’entrada al Paratge dels Estanys de la localitat amb l’objectiu de “facilitar un millor accés als vehicles, tant per a l’entrada i eixida, així com també als autobusos que venen fins al nostre paratge” segons ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Lorenzo Vicent.

Amb aquesta mesura es busca millorar l’accés al Paratge dels Estanys que quedava una miqueta estret i que de vegades produïa inconvenients als vehicles que intentaven entrar o eixir a la carretera que uneix Almenara amb la Platja Casablanca. Al mateix temps, a més d’ampliar l’entrada, també es millora la visibilitat.

Les obres d’ampliació de l’accés estaran acabades en breu, i estaran a punt per a la temporada de Setmana Santa, que és una en les quals més gent acudeix tant al paratge com a la zona recreativa. Entre altres qüestions, les obres estan consistint a entubar part de la cuneta que es troba al costat de la carretera per a ampliar l’accés al paratge, dotant-lo de totes les mesures de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari