Almenara amplia les activitats de l'Estiuet i música segura a la plaça

Tots dos cicles conclouran el primer cap de setmana del pròxim mes de setembre

Almenara amplia les activitats de l'Estiuet i música segura a la plaça
18/08/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara a través de l’àrea de Cultura ha ampliat i reprogramat les activitats previstes dins dels cicles Estiuet 2021 i Música Segura a la Plaça que se celebren durant aquest període estiuenc.

Així, diumenge que ve, dia 22 d’agost, dins de l’Estiuet, arribarà l’actuació de la Tourné Teatre amb l’espectacle “¿Quién teme al lobo feroz?. La cita serà a les 20 hores al Parc Municipal de la Platja Casablanca.

Al mateix temps també s’ha fixat per al 5 de setembre l’espectacleCataplum!!!” a càrrec d’Ameba Teatre que es va suspendre en el seu moment per alerta de pluja. Aquest espectacle serà a les 19.30 hores al Parc Municipal de la Platja Casablanca.

D’altra banda, s’incrementen les activitats del Cicle Música Segura a la Plaça amb l’actuació de “la Llavor, associació de dolçaina i tabal d’Almenara” que realitzarà el concert “Un viatge per la festa popular”. La cita serà el 4 de setembre en la Plaça dels Pescadors de la Platja Casablanca en l’horari vespertí de les 19.30.

Però, prèviament al concert de la Llavor es realitzaran dues sessions més del cicle Música Segura a la Plaça, previstes per a la setmana vinent a les 20 hores en la Plaça dels Pescadors. Així, el dissabte 28 arribarà el Concert d’Estiu de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara, mentre que el diumenge 29 serà el torn de Ruth González i Jonathan Ross Parkin amb “Cançons de Rodrigo” amb guitarra clàssica i veu soprano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari