Almenara aprova els convenis anuals amb les agrupacions musicals locals

Almenara aprova els convenis anuals amb les agrupacions musicals locals
26/05/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara ha aprovat els convenis anuals amb diverses associacions locals en l’àmbit de la música per a la realització d’activitats així com col·laborar en la branca educativa d’aquestes. Així, un any més s’ha renovat el conveni amb l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara i l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA), que mantenen els imports del passat exercici, valorats en 12.000 i 6.000 euros respectivament. També s’ha signat el conveni amb la Llavor, Dolçaina i Tabal de la localitat per un import de 1.400 euros.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat la importància que tenen en la localitat tant en l’àmbit musical com educatiu, perquè “tant l’Associació Musical Santa Cecília amb les seues activitats i escola musical, així com l’EMMA amb les seues classes i activitats, són dues entitats arrelades a Almenara i que representen un gran esperit social, musical i formatiu”. Tampoc podem oblidar “la gran tasca que realitza la Llavor, Dolçaina i Tabal tant formativa com musical, promocionant els nostres instruments autòctons”.

D’altra banda dins de l’àmbit cultural també s’ha signat el conveni anual amb el Grup Fotogràfic d’Almenara, GFAL, per un import de 1.500 euros per al foment i desenvolupament de les activitats que realitzen. L’alcaldessa també ha valorat la “trajectòria de GFAL que a més d’organitzar exposicions al llarg de l’any en la localitat i gestionar els concursos Internacional i local entre altres, porta el nom d’Almenara a tots els nivells participant en les principals lligues i competicions fotogràfiques, realitzant una gran labor”.

L’alcaldessa ha destacat que “des de l’Ajuntament d’Almenara continuem apostant i col·laborant amb les agrupacions musicals i culturals locals en aquests temps tan difícils de pandèmia, dels quals segur eixirem”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari