Almenara bonifica el 50% de l'IBI a 31 habitatges per la instal·lació de plaques fotovoltaiques

El consistori és un dels pioners en la mesura, que porta en vigor des de 2017

Almenara bonifica el 50% de l'IBI a 31 habitatges per la instal·lació de plaques fotovoltaiques
22/02/2022 -

Al llarg del passat any 2021 els propietaris i propietàries de 31 habitatges d’Almenara s’han beneficiat de la bonificació del 50% de l’IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques per al consum. Aquesta bonificació perdura en el temps fins que es cobrisca el 50% de l’import de la instal·lació.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “una de les línies d’acció de l’ajuntament és el foment de les energies alternatives com són la instal·lació d’aquestes plaques fotovoltaiques en les vivendes, qüestió que venim fomentant des de 2017 que és quan es van crear les primeres bonificacions en l’IBI per a aquestes instal·lacions, sent un dels primers ajuntaments a crear-les”. No obstant això, segons ha explicat Pérez, “els números demostren que al llarg del passat any la instal·lació d’aquestes plaques fotovoltaiques ha crescut d’una manera molt important en la localitat, sent cada vegada més els veïns i veïnes que aposten per les energies renovables”.

D’altra banda, des de l’Ajuntament d’Almenara seguirem la línia de continuar instal·lant plaques per a l’autoconsum en edificis municipals. Així, recentment s’han instal·lat plaques en l’edifici central del CEIP Juan Carlos I i també en l’Escola Infantil Municipal. L’equip de govern continuarà apostant per les energies renovables, per la qual cosa està en estudi continuar la instal·lació de plaques fotovoltaiques en altres edificis municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari