Almenara obri una nova àrea d'autocaravanes a la Platja Casablanca

Almenara obri una nova àrea d'autocaravanes a la Platja Casablanca
21/01/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara ha obert un nou espai en la localitat, l’àrea per a autocaravanes, que se situa a la Platja Casablanca, en concret en un aparcament en la zona de Casa Nostra. Allí ja poden estacionar les autocaravanes que visiten la localitat i disposar dels serveis d’aigua, clavegueram i llum, que podran adquirir per un sistema de fitxes.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que amb aquesta actuació i adequació, que suma una inversió de 30.000 euros, es compleix l’acord plenari per a la construcció d’aquest espai, que té com a missió “donar acolliment al turisme d’autocaravanes que va en auge, especialment als països europeus”. Pérez ha assenyalat que “sabem que ara és mala època per la Covid-19, però nosaltres ja estem preparats amb aquesta àrea d’autocaravanes per a quan passe la pandèmia i es recupere el turisme”. De fet, l’àrea ja es troba oberta.

Per a dotar a les autocaravanes dels serveis d’aigua, llum i clavegueram, s’ha instal·lat una màquina que els ofereix introduint unes fitxes que es podran adquirir tant en el forn com en el supermercat de la platja inicialment, encara que es podran ampliar els punts de venda.

A més existeix una normativa municipal, una ordenança sobre aquest tema, que regula l’estada de les autocaravanes. Així, no podran estar més de 72 hores en aquesta àrea d’estacionament. Al mateix temps tampoc es podran traure de l’autocaravana elements d’acampada com a taules, cadires, estenedors o barbacoes. Finalment, no es podran realitzar abocaments fora de l’àrea de serveis, i hauran de mantindre la seua zona en un perfecte estat de neteja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari