Almenara prepara un campus de futbol per a les vacances de Pasqua

Almenara prepara un campus de futbol per a les vacances de Pasqua
10/03/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Regidoria d’Esports posarà en marxa durant les pròximes dates de Pasqua un campus de futbol amb totes les mesures sanitàries i normatives vigents amb l’objectiu d’oferir “una oferta d’oci i esport segura i adaptada a la situació actual durant aquests dies que els xiquets i xiquetes no van al col·legi” segons ha explicat el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent.

El campus se celebrarà en les instal·lacions del Camp de Futbol de la Corona entre el 6 i el 9 d’abril i inclourà sessions d’entrenament, minipartits en grups de tres persones, així com un esmorzar a base de fruita. Al campus es pretén millorar la tècnica individual, desenvolupar les habilitats motrius, i millorar les qüestions tàctiques.

El campus va dirigit tant a xiquets com xiquetes d’entre 5 i 12 anys i tindrà un preu de 45 euros. L’horari entre el 6 i el 9 d’abril serà des de les 9 del matí i les 13 hores. Tots aquells xiquets i xiquetes que s’inscriguen rebran una samarreta del campus. Les inscripcions es podran realitzar fins al 18 de març en el Molí d’Arròs. Per a la inscripció serà imprescindible la signatura d’una declaració responsable sobre el compromís de les famílies per a complir les normes anticovid, seguint les directrius de l’organització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari