Almenara celebrarà la Sant Silvestre virtual 2020

Els participants hauran de completar un recorregut de 5,2 kmm.

Almenara celebrarà la Sant Silvestre virtual 2020
02/12/2020 -

Ja estan obertes les inscripcions per a la celebració de la Sant Silvestre Virtual d’Almenara 2020, una prova que “s’ha adaptat a les circumstàncies sanitàries que ens envolten” segons el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, però que “significa una oportunitat de realitzar esport aprofitant la tecnologia i a més recórrer el nostre terme *muninicipal”. Les persones interessades ja poden inscriure’s de manera gratuïta on-line a través del facebook de la Regidoria d’Esports d’Almenara.

En aquesta Sant Silvestre Virtual podran participar totes les persones que desitgen, sense distinció de nacionalitat, sexe o edat. Els participants hauran d’afrontar entre el 14 i 20 de desembre un recorregut de 5,2 quilòmetres per l’entorn de la marjal d’Almenara. Aquest recorregut estarà en les xarxes socials i a més també estarà senyalitzat adaptant-se al medi ambient perquè puguen seguir-lo els participants.

La realització de la prova haurà de quedar registrada en qualsevol de les app existents que registren el recorregut realitzat i el temps d’aquest. Haurà de realitzar-se la captura de la prova de la realització de la Sant Silvestre, en la qual figuren tant el temps com el recorregut proposat per l’organització així com el nom de la persona participant. Aquesta captura s’haurà d’enviar al número de telèfon que facilitarà l’organització als inscrits abans de les 0 hores del diumenge 20 de desembre.

La prova se subdividirà en diverses categories tant masculines com femenines, com són la cadet (15 a 18 anys), sènior (18 a 35 anys), veterans A (36 a 45 anys) i veterans B (majors de 46 anys). El primer classificat o classificada en cada modalitat rebrà un bo de 40 euros, el segon de 30 euros i el tercer de 20 euros, premis que es recolliran en el Vaig moldre d’*Arròs els dies 22 i 23 de desembre al matí. Aqueixos mateixos dies també s’entregaran les borses del corredor a tots els participants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari