Almenara celebra el 8M amb la joventut a través d'un concurs de Tik Tok

Almenara celebra el 8M amb la joventut a través d'un concurs de Tik Tok
25/02/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara a través de les regidories d’Igualtat i Joventut amb motiu de les pròximes celebracions del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, han posat en marxa el primer concurs de vídeos mitjançant la xarxa social Tik Tok titulat “Coneixem el Feminisme” amb l’objectiu de fomentar la igualtat entre la joventut, la supressió de les barreres que encara persisteixen, així com per a eliminar els clàssics estereotips que encara existeixen.

El concurs de Tik Tok estarà dirigit a joves d’entre 13 i 35 anys, que hauran de realitzar un vídeo en aquesta plataforma d’una duració d’entre 15 i 30 segons en el qual definisquen què entenen per feminisme. Els vídeos es podran enviar des del 26 de febrer fins al 10 de març al correu electrònic pgarcia@almenara.es o al whatsapp del número 623 42 52 17 incloent el nom, cognoms i telèfon. Destacar que si els vídeos són grupals, aquest haurà de presentar-se únicament per una persona de l’equip. Igualment destacar que una persona podrà presentar tantes obres com desitge. Totes les persones interessades podran informar-se en el Casal Jove.

PREMIS

El concurs tindrà tres premis: un primer de 150 euros, un segon de 100 euros i un tercer de 50 euros, guardons que es donaran a conéixer el 15 de març a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Almenara i del Casal Jove. El jurat valorarà el contingut dels vídeos, els valors que transmeten, la seua originalitat, qualitat de la imatge, el muntatge i l’escenografia. Els vídeos presentats al concurs es publicaran posteriorment en les xarxes socials municipals i del Casal Jove.

A més també s’anima a les persones participants al fet que fomenten la iniciativa i promocionen els seus propis vídeos de Tik Tok pujant-los als seus comptes d’Instagram. A més també es proposa que utilitzen en les mateixes dues etiquetes #igualtatjovesalmenara i #coneixemelfeminisme, així com que s’etiqueten els comptes d’Instagram @ajuntament_almenara i @casal_jove_almenara_

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari