Almenara continuarà apostant per un turisme basat en la naturalesa i el patrimoni històric

La construcció de les esculleres a la Platja Casablanca suposarà un impuls econòmic per a la localitat

Almenara continuarà apostant per un turisme basat en la naturalesa i el patrimoni històric
18/01/2022 -

L’Ajuntament d’Almenara continuarà enguany fomentant el turisme basat en els enclavaments naturals, així com també en el patrimoni històric de la localitat. Així ho ha expressat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, que ha destacat “l’impuls dels nostres espais naturals amb noves rutes, com l’acabada d’obrir de ciclobirding, així com la potenciació de l’Aula de la Natura, situada en el Paratge dels Estanys”. Pérez ha assenyalat que “volem continuar fomentant un turisme basat en la naturalesa, però alhora saludable i de qualitat, però que siga també respectuós amb el nostre medi ambient”. Tant els Estanys, la marjal i els diversos pujols i muntanyes són espais ideals per a aquest turisme.

També, segons ha explicat l’alcaldessa, es continuarà l’aposta per “la Memòria Històrica” pel que “continuarem fomentant el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ i continuarem apostant per recuperar el nostre patrimoni històric amb noves zones de trinxeres o blocaus que s’han de sumar a les rutes i rehabilitacions realitzades recentment”.

La Platja Casablanca també “enguany ha de ser un gran motor per al turisme d’Almenara” segons ha assenyalat l’alcaldessa, perquè “després de moltíssims anys d’espera veiem com estan en marxa les obres de les esculleres, que quan estiguen acabades, suposaran una notable millora a la Platja Casablanca, tant ambiental i natural, amb el fre a la regressió, com també a nivell turístic i econòmic”. Cal assenyalar que pròximament pararan les actuacions fins al cap de l’estiu per a respectar el període de nidificació del corriol camanegre.

La naturalesa, el patrimoni històric, el nucli urbà, i com no, la Platja Casablanca d’Almenara es promocionaran aquests dies a Fitur 2022 a Madrid, on la localitat estarà representada, com de costum, a través del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari