L'Ajuntament d'Almenara convoca borses de treball per a les brigades d'obres i jardineria

També es convoca una plaça de professor en l’àmbit científic per al Centre FPA Paulo Freire

L'Ajuntament d'Almenara convoca borses de treball per a les brigades d'obres i jardineria
30/11/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara ha convocat dues borses de treball destinades a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, així com a la secció de Jardineria, per a la contractació de diverses persones, segons necessitats, a partir del mes de gener a jornada completa (continuada o partida segons necessitats) i per un període de 6 mesos prorrogables. Les persones interessades podran presentar les seues sol·licituds aquesta setmana en el consistori. Les bases es troben disponibles en la web municipal www.almenara.es

Pel que respecta a la convocatòria per a la brigada municipal, es requereixen especialistes en lampisteria, fusteria, pintura, electricitat, o manteniment entre altres, per a la realització de treballs d’aquestes característiques en vies públiques, edificis municipals, xarxes de serveis i subministraments i altres infraestructures municipals. Quant a la convocatòria de la bossa per a peons de jardineria, destacar que serà una bossa específica per a persones que tinguen coneixements en aquesta matèria o similar i que hauran d’acreditar-los mitjançant proves pràctiques que es realitzaran. Els treballs dels peons que es contracten formaran part de la brigada de jardineria i es realitzaran en el terme municipal.

D’altra banda, també està oberta una borsa de treball per a un professor o professora de l’àrea científica per al Centre FPA Paulo Freire amb caràcter temporal i sis hores setmanals. Serà necessari acreditar la titulació oficial que possibilite impartir classes d’aquestes matèries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari