Almenara crearà un fòrum jove

Almenara crearà un fòrum jove
28/09/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara a través del departament de Joventut ha iniciat les tasques per a la creació d’un “Fòrum Jove” en la localitat seguint les indicacions de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) amb l’objectiu de crear un espai en el qual els joves expressen les seues inquietuds i necessitats per a poder oferir posteriorment un servei juvenil de qualitat i adaptat a les persones joves d’Almenara.

El Fòrum Jove haurà de comptar amb un mínim de 10 persones entre 16 i 25 anys d’edat que hauran d’inscriure’s fins a l’11 d’octubre per a poder participar en les sessions programades. Es podran inscriure directament en el Casal Jove o en el correu electrònic pgarcia@almenara.es emplenant el full d’inscripció que es troba en les xarxes socials municipals.

Posteriorment, una vegada es compte amb els joves inscrits i participants, es realitzaran dues sessions formatives en el mateix Casal Jove els dies 14 i 28 d’octubre de 18.30 a 20.30 per a explicar el funcionament i debatre les inquietuds. El 4 de novembre, en el saló de plens de l’Ajuntament d’Almenara es presentarà a les autoritats municipals el resultat de les trobades fent saber les necessitats i inquietuds dels joves perquè es puguen activar les polítiques corresponents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari