Almenara crea un hort escolar en el CEIP Joan Carles I

Almenara crea un hort escolar en el CEIP Joan Carles I
15/02/2022 -

L’Ajuntament d’Almenara juntament amb el CEIP Joan Carles I de la localitat dins del programa de Patis Coeducatius ha construït un hort escolar en les instal·lacions del col·legi perquè allí l’alumnat puga plantar diferents hortalisses dins de les activitats i ensenyaments del centre. El director del col·legi Manuel Burguete ha destacat que “amb aquest hort escolar potenciem el coneixement de les nostres hortalisses, de com es planten i es recol·lecten, però també eduquem en els valors ambientals, perquè de fet s’ha creat un comité mediambiental”. Entre altres verdures i hortalisses s’han plantat cebes, encisams o carlotes.

A més, Burguete també ha destacat que “l’hort escolar no sols ens permet conéixer l’agricultura o les nostres hortalisses, sinó que també és un instrument d’integració social i de treball en equip de l’alumnat del centre, i fins i tot ajuda a fomentar els nostres idiomes entre els xiquets nouvinguts que a penes els coneixen”.

Per part seua, l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la importància de seguir en els projectes dels Patis Coeducatius, atenent les necessitats del col·legi, com en aquest cas la construcció d’aquest hort escolar que millorarà sense cap dubte, les tasques educatives del centre escolar així com el foment del medi ambient i la integració i l’esforç col·lectiu”. Aquest hort escolar se suma a les diverses obres i millores realitzades anteriorment dins del programa de Patis Coeducatius en el qual es troben l’ajuntament i el col·legi. Pérez també ha assenyalat que “no pararem ací i continuarem treballant dins d’aquesta línia d’actuació per a millorar l’educació de l’alumnat d’Almenara”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari