Almenara crearà un web per a promocionar els seus comerços i empreses

Almenara crearà un web per a promocionar els seus comerços i empreses
15/06/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara dins del Pla de de revitalització i suport a l’economia local està creant una web destinada a la promoció dels comerços i empreses locals a manera de directori per a publicitar els continguts de cada empresa, que tindrà el seu enllaç amb accés als continguts que desitge o bé a la seua pròpia web. Així en aquest directori, segons ha explicat el regidor de Comerç, Juan Cruces, “cadascun tindrà la seua casa, el seu espai propi de promoció dels seus productes, així com la forma de contacte amb aquest comerç o empresa”. D’aquesta manera “ajudem els nostres comerços i empreses a estar presents en el món digital”.

A més, per a facilitar les tasques, l’Ajuntament d’Almenara, a través d’un fotògraf, realitzarà les fotografies que els comerços adherits a la iniciativa desitgen sobre els seus espais o productes per a crear un “book” en cadascun dels seus espais, que complemente la informació que el comerç vulga subministrar, segons ha explicat el regidor.

Les empreses o comerços d’Almenara interessats en la iniciativa poden contactar amb el departament de Comerç i Turisme on se’ls donarà tota la informació corresponent. Cal recordar que el suport al comerç local és un dels eixos de les polítiques de l’Ajuntament d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari