Almenara celebra el Dia Internacional dels Museus amb visites guiades al Museu del Molí d'Arròs

Almenara celebra el Dia Internacional dels Museus amb visites guiades al Museu del Molí d'Arròs
13/05/2021 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Almenara ha programat una sèrie d’activitats per a celebrar el dimarts 18 de maig el Dia Internacional dels Museus. Aquestes seran amb aforament limitat i ateses les normatives sanitàries vigents.

Així s’ha previst la realització de visites guiades al Museu del Molí d’Arròs de la localitat, declarat com a Col·lecció Museogràfica en 2019. Allí es podrà contemplar tant el mecanisme del molí i conéixer com funcionava en la seua època. A més es projectarà un documental etnogràfic sobre el cultiu de l’arròs, realitzat a Almenara, en el qual apareixen veïns i veïnes de la localitat. Finalment, gràcies a la col·laboració d’Arròs Dacsa, es repartirà un obsequi a cadascuna de les persones assistents a les visites guiades al Molí d’Arròs.

A causa de les condicions sanitàries i aforaments vigents, que seran limitats, s’han programat dues visites guiades amb les seues dues respectives projeccions del documental etnogràfic i com no, l’obsequi per part d’Arròs Dacsa a les persones assistents. Aquestes seran el dimarts 18 de maig a les 10 del matí i a les 12 del migdia. La inscripció serà obligatòria per a assistir i formalitzar els grups. Aquesta podrà realitzar-se en l’Oficina de Turisme situada en el mateix edifici del Molí d’Arròs.

VISITA A LA LÍNIA XYZ

D’altra banda, aquest matí tècnics i tècniques de Turisme, així com personal de les Oficines de Turisme dels municipis del Consorci del Pacte per l’Ocupació de la Plana Baixa, convidats per l’Ajuntament d’Almenara, han visitat el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d’Almenara i han realitzat una de les rutes que s’ofereixen perquè pogueren conéixer les instal·lacions així com els recorreguts de primera mà, per a poder informar i recomanar a les persones que visiten les Oficines de Turisme comarcals, tant el Centre XYZ d’Almenara com també les activitats que realitza. A més també s’han visitat altres paratges i llocs de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari