Almenara es converteix en l'escenari d'una pel·lícula

Almenara es converteix en l'escenari d'una pel·lícula
11/05/2021 -

La localitat d’Almenara, des de hui i fins al 4 de juny serà escenari del rodatge d’una pel·lícula titulada “Quatre Raons” dirigida per Pedro Rosado i interpretada per Cristina Plazas, Lorena López i Mercedes Sampietro. El rodatge suposarà que al llarg d’aquest període de temps es produiran talls de carrers i espais públics en determinats moments del dia degut al rodatge, que també es realitzarà en diversos paratges de la localitat.

Així, al llarg del dia de hui s’han tallat de manera intermitent els carrers Major i el camí del Cabeçol i aquesta vesprada es tallarà el carrer Victoria Kent. Demà dimarts els talls afectaran l’Avinguda País Valencià i el carrer Mestre Tintoré. El divendres 14 es veuran afectades els carrers Enric Valor i de la Pau. Periòdicament des de les xarxes socials municipals s’anirà informant dels vials afectats pel rodatge de la pel·lícula.

El director, Pedro Rosado, que viu a Sagunt, ha destacat les virtuts d’Almenara i d’ací el motiu de la seua elecció, especialment doncs “cada vegada que viatge cap a Barcelona veig que la muntanya abraça al poble” pel que quan es va escriure el guió “vaig pensar que millor poble que Almenara per a gravar no hi ha cap, tant pels seus paratges, carrers i edificis com el mateix Ajuntament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari