Almenara facilitarà l'ampliació de terrasses a bars i restaurants

Dilluns que ve començarà el repartiment de màscares als comerços que puguen obrir en la nova fase

Almenara facilitarà l'ampliació de terrasses a bars i restaurants
29/04/2020 -

L’alcaldessa d’Almenara ha anunciat que el consistori col·laborarà amb els bars i restaurants de la localitat possibilitant l’ampliació de les seues terrasses de manera gratuïta, amb l’objectiu que aquestes siguen més grans perquè tinguen una major capacitat de gent pel fet que en les primeres fases de reobertura hi haurà mesurades de distanciament. Així, Estíbaliz Pérez ha assenyalat que “el nostre objectiu és col·laborar amb el sector i estudiarem les condicions i ubicacions de les terrasses case a cas per a valorar com es poden ampliar i si per a tal fi cal prendre algunes mesures quant a supressió d’alguna plaça d’estacionament o talle parcial del carrer”.

Per això informa que des de l’ajuntament, a través de la Policia Local, es contactarà amb els diversos locals per a veure les intencions i les possibilitats existents. No obstant això, recomana que siguen també els propis bars i restaurants els que es posen en contacte amb el consistori. Cal assenyalar que de l’ajuntament s’estarà pendent de les normatives que es publiquen en el BOE sobre aquest tema per a acabar d’ultimar tots els detalls i possibilitats, però “si en la normativa final es concreta l’assenyalat ahir sobre aquest tema, actuarem d’aquesta manera”

D’altra banda, tal com es va realitzar en el seu moment amb els comerços i petites empreses que estan oberts actualment, dilluns que ve començarà el repartiment de màscares a tots aquells comerços que òbriguen de nou les seues portes per a començar les seues activitats dins de la denominada fase 0 de la desescalada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari