Almenara garanteix l'accessibilitat en el Molí d'Arrós amb un ascensor

L’Ajuntament d’Almenara per a continuar facilitant l‘accessibilitat a tots els edificis municipals està instal·lant un ascensor en el Museu del Molí d’Arròs que permetrà l’accés a la segona planta de l’edifici en la qual es troba una sala d’exposicions, i també el saló per a xarrades i altres activitats.

El Molí d’Arròs s’ha convertit en emblema de la localitat, perquè en aquest edifici a més del museu i la maquinària del molí, també es realitzen diverses exposicions i activitats culturals. El local està declarat per la Generalitat Valenciana com a Col·lecció Museogràfica. En ell també es troba una de les oficines de Turisme de la localitat, així com altres departaments municipals.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “amb la instal·lació d’aquest ascensor, a través dels fons propis de l’Ajuntament d’Almenara, continuem millorant les instal·lacions i edificis municipals per a fomentar l’accessibilitat, en aquest cas al Molí d’Arròs, un dels locals en el qual es facen més activitats culturals a Almenara”. L’alcaldessa ha destacat que “des de l’equip de govern d’Almenara, continuarem potenciant i millorant gradualment l’accessibilitat en els diversos espais públics i edificis municipals”.