Almenara impulsa el concurs nadalenc d'aparadors

La botiga guanyadora s’emportarà 300 euros, 200 la segona i 100 la tercera

Almenara impulsa el concurs nadalenc d'aparadors
26/11/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara a través del seu departament de comerç ha recuperat enguany el concurs nadalenc de decoració d’aparadors, en el qual poden participar totes les botigues de la localitat que ho desitgen. Enguany, segons ha explicat el regidor de l’àrea, Juan Cruces, “reprenem el concurs amb més força que mai perquè volem potenciar l’aparadorisme i a més ajudar als nostres comerços, és a dir volem continuar dinamitzant el nostre comerç local, amb uns aparadors que siguen atractius per a veïns i clients, que faciliten les compres, com no, a Almenara, en el seu comerç de proximitat” amb el que “hem incrementat les dotacions econòmiques dels premie,s així com el número d’aquests”. Així enguany hi haurà tres premis, el primer de 300 euros, un segon de 200 i un tercer de 100 euros.

Podran participar tots els comerços oberts al públic d’Almenara, siguen del nucli urbà o de la Platja Casablanca, i podran inscriure’s fins al 12 de desembre via telemàtica, a través del correu electrònic lmarin@almenara.es o bé telefònicament en el 962 62 33 45, on podran informar-se sobre el concurs. A més, les bases completes estan en la pàgina web www.almenara.es.

Destacar que com a mínim els aparadors hauran d’estar decorats fins al 22 de desembre, i podrà utilitzar-se qualsevol element gràfic, decoratiu, o audiovisual que es considere. El jurat valorarà l’ambientació, l’originalitat, el muntatge, la complexitat, l’estètica, la creativitat i l’atractiu comercial.

A més, l’Ajuntament d’Almenara col·laborarà amb la decoració nadalenca dels comerços locals aportant un arbre de Nadal natural a cada establiment que el sol·licite. Aquests arbres posteriorment es replantaran en el terme municipal. També destacar que s’està ultimant també la campanya comercial nadalenca que es donarà a conéixer pròximament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari