L'Ajuntament d'Almenara licita les obres de remodelació de la plaça Ausiàs March

L'Ajuntament d'Almenara licita les obres de remodelació de la plaça Ausiàs March
26/01/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara ha tret a licitació les obres de remodelació i millora de l’accessibilitat de la Plaça Ausiàs March de la localitat, una de les inversions previstes dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló de 2020 amb un pressupost inicial de 91.233,33 euros (impostos inclosos). L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “amb aquesta actuació volem continuar millorant els nostres espais públics, en aquest cas adequant i adaptant als temps actuals les nostres places i trencant barreres arquitectòniques, millorant així l’accessibilitat”. El termini d’execució de les obres serà de 4 mesos una vegada es formalitze el contracte.

En aquest sentit, segons ha explicat l’alcaldessa, “seguirem el nostre propòsit de millorar les nostres places continuant amb la d’Ausiàs March que se suma a les que hem anat realitzant en els últims temps” perquè “a poc a poc pràcticament hem adaptat totes les places perquè siguen més accessibles i poder millorar la qualitat de vida en la nostra localitat”.

Les empreses interessades a escometre les obres de renovació urbana de la Plaça Ausiàs March podran presentar les seues propostes fins al pròxim 9 de febrer a les 19.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari