Almenara millorarà el polígon de Trascastell amb 155.000 euros

Almenara millorarà el polígon de Trascastell amb 155.000 euros
23/03/2021 -

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a l’Ajuntament d’Almenara una ajuda de 155.000 euros per a la realització del projecte de millores del Polígon de Trascastell al llarg d’aquest any 2021, actuació que es complementarà amb altres 33.000 euros per part de l’Ajuntament d’Almenara. D’aquesta manera s’ha atés la sol·licitud del consistori per a incorporar-se a les ajudes per a la modernització i millora de les àrees industrials que presta la Generalitat Valenciana.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “una de les apostes de l’equip de govern és continuar progressivament la millora de les àrees industrials amb diversos objectius, com tindre unes zones modernes i preparades, d’una banda i per una altra realçar-les per a aconseguir noves empreses”. Per tot això “continuem treballant a millorar els nostres parcs industrials, i en aquest cas ens hem adherit a les ajudes de la Conselleria d’Economia a través de l’IVACE”.

Aquesta actuació valorada en uns 188.000 euros aproximadament abasta diversos àmbits i es realitzarà al llarg d’enguany en la zona de Trascastell, continuant les millores del passat exercici. Així, dins del capítol de la il·luminació, s’escometrà el canvi a led de les llums, així com altres treballs complementaris. També es busca una important millora dels serveis contra incendis.

Les zones verdes també seran objecte d’inversions amb aquestes ajudes, millorant les existents i buscant la creació d’un recorregut bio saludable. La senyalització del Polígon també serà un altre punt d’actuació, canviant tant l’horitzontal com la vertical. Finalment, també hi haurà una millora de l’asfalt de l’àrea industrial.

Cal assenyalar que en l’anterior convocatòria de l’IVACE el consistori també es va adherir amb el que es van realitzar diverses millores tant en el Polígon Agrícola II i en el de Trascastell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari