Almenara permetrà l'ampliació de les terrasses a l'hostaleria en la seua reobertura

Almenara permetrà l'ampliació de les terrasses a l'hostaleria en la seua reobertura
24/02/2021 -

Davant la possible reobertura de les terrasses dels bars i restaurants a partir del pròxim dimarts, l’Ajuntament d’Almenara ha iniciat contactes amb els locals per a oferir-los la possibilitat d’ampliar les seues terrasses per a poder acollir major nombre de clients. Aquesta ampliació de terrasses no comportaria cap cost per als locals i es mantindria operativa fins que la situació de la pandèmia millore i les autoritats sanitàries retiren de manera notable les limitacions. La mesura se sumaria a l’exempció de la taxa per a aquest any 2021, que ja es va anunciar en el seu moment.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “igual que vam fer en el seu moment posem en marxa aquesta mesura per a facilitar i ajudar als nostres bars i restaurants amb terrasses perquè puguen complir amb les normatives d’aforaments i distàncies permeses sense perdre taules a l’aire lliure”.

Des del consistori s’està contactant amb els diversos establiments, encara que es recomana als interessats que es passen per la Policia Local amb l’objectiu de veure com es pot realitzar l’ampliació de les terrasses i com dur-la a terme per a ocasionar les mínimes molèsties. A més l’Ajuntament d’Almenara posarà a la disposició dels bars i restaurants les tanques necessàries per a la nova distribució de les terrasses per a separar-les de la calçada i protegir-les.

Finalment, l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha demanat “comprensió i empatia” als veïns “dels bars i restaurants amb terrasses” davant aquesta ampliació que es realitza per a afavorir al sector que “està passant per una situació molt delicada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari