L'Ajuntament d'Almenara posa en marxa el servei de socorrisme de la Platja Casablanca

També s’incorporen hui quatre controladors d’activitats en la zona marítima

L'Ajuntament d'Almenara posa en marxa el servei de socorrisme de la Platja Casablanca
26/06/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara ha posat en marxa hui el servei de socorristes de la Platja Casablanca per a aquest estiu que conclourà el diumenge 6 de setembre. En total són 14 socorristes els que s’encarregaran per torns a vetlar pels banyistes que acudisquen dia a dia a la platja Casablanca. L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha recordat que un any més el servei de socorrisme de la platja d’Almenara és municipal, és a dir de gestió directa, recordant “l’aposta de l’equip de govern d’oferir directament els serveis dins de l’aposta per la gestió pública dels serveis”.

A més a partir del pròxim 1 de juliol s’incorporarà a les tasques de vigilància de la platja i control d’aforament un dron, que servirà d’ajuda al dispositiu dels socorristes de la localitat, sumant-lo als mitjans existents. També recalcar que enguany, degut a l’efecte dels temporals, les casetes de control de socorrisme i platges accessibles s’han hagut de traslladar més al sud de la Platja, a una zona amb millors accessos.

CONTROLADORS DE PLATGES

A més, a partir de hui i durant tot l’estiu hi haurà quatre controladors de platja contractats directament per l’Ajuntament d’Almenara, que recorreran el passeig marítim i zona de platja amb l’objectiu de controlar les activitats que es puguen organitzar des de l’ajuntament aquest estiu i evitar les aglomeracions durant aquest estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari