Almenara potenciarà l'equip de Serveis Socials en 2022

Almenara potenciarà l'equip de Serveis Socials en 2022
09/02/2022 -

L’Ajuntament d’Almenara realitzarà durant aquest any 2022 una important aposta pels serveis socials i especialment per l’atenció als veïns i veïnes, qüestió que es veurà reflectida en els pressupostos municipals que es debaten aquesta vesprada en assumir des del consistori tota la gestió i personal del departament de Serveis Socials que s’englobarà en la partida de personal dels comptes municipals, que augmentarà per tal motiu.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha explicat que d’aquesta manera es municipalitza el departament i per això a l’equip base de Serveis Socials d’Almenara se li sumarà una administrativa i una altra a mitja jornada, una psicòloga i una educadora amb les que “aconseguirem un equip fort i potent per a poder atendre els veïns i veïnes d’Almenara d’una millor manera i també amb una assistència social de major qualitat”.

D’altra banda, també es municipalitza el Servei d’Ajuda a domicili (SAD) en l’àmbit de l’atenció domiciliària a persones majors i dependents. En concret són tres empleades a jornada completa i una altra a mitja jornada que passaran a formar part de la plantilla municipal. A més existeix una borsa per a l’ampliació de personal en cas de necessitats del servei.

Segons ha explicat Estíbaliz Pérez, aquests canvis i novetats són fruit de les noves polítiques socials i del contracte programa a quatre anys subscrit entre l’Ajuntament d’Almenara, la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló pel qual el consistori assumeix el personal, però tindrà ajudes i subvencions de les altres dues institucions per a afrontar les necessitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari