Almenara es prepara per a la volta de la seua Ruta de la Tapa

Almenara es prepara per a la volta de la seua Ruta de la Tapa
25/03/2022 -

Després del parèntesi provocat per la pandèmia de la covid-19, l’Ajuntament d’Almenara a través del departament de Comerç i Turisme busca impulsar de nou i recuperar la Ruta de la Tapa pels bars i restaurants d’Almenara i la Platja Casablanca, com a oferta d’oci i turística, a més de fomentar i col·laborar amb la recuperació econòmica del sector, segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

Des de l’ajuntament ja s’ha impulsat una primera reunió amb representants del sector per a anar assentant les bases de la Ruta de la Tapa 2022, que encara no té data de celebració, perquè s’està pendent de l’acord entre els locals participants. Tots aquells establiments que desitgen formar part de la Ruta de la Tapa 2022 podran inscriure’s fins al 4 d’abril en la regidoria de Comerç i Turisme d’Almenara, on rebran més informació.

La intenció de l’Ajuntament d’Almenara, així com dels establiments és realitzar una renovació profunda de la Ruta de la Tapa per a fer una aposta més nova i atractiva tant per als clients com també per als locals que vulguen participar. Les bases definitives, premis, opcions i format es decidiran en pròximes reunions entre la regidoria de Comerç i Turisme i els locals que finalment desitgen participar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari