Almenara també prorroga les seues restriccions locals

Almenara també prorroga les seues restriccions locals
15/02/2021 -

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha prorrogat fins al pròxim 1 de març les mesures extraordinàries municipals contra la Covid-19 que es mantindran igual que en els últims dies. L’alcaldessa ha assenyalat que “encara que la situació en la localitat ha millorat notablement en les últimes jornades no podem baixar la guàrdia, per la qual cosa hem de prorrogar aquestes mesures pel bé de tots i totes mentre siga necessari, tal com ha fet la Generalitat Valenciana amb les mesures autonòmiques”.

Així, fins al día 1 de març seguirà el tancament de les zones recreatives dels Estanys i de la Muntanya del Dipòsit. Igualment també seguiran tancats els parcs infantils, jardins, zones verdes, pipi-ca, i el parc de gimnàstica per als majors. Igualment estaran prohibides les excursions en tot el terme municipal.

També seguiran tancades les instal·lacions esportives municipals així com el Casal Jove, igual que quedarà suspesa tota activitat esportiva o cultural que es realitze en espais o edificis municipals, així com les activitats no lectives del Centre FPA Paulo Freire. Igualment s’informa que no se cediran temporalment els espais públics per a la realització d’activitats.

Al mateix temps recordar que la sala de lectura i estudi de la Biblioteca Municipal continuarà tancada, permetent-se únicament el servei de préstec o devolució de llibres, mentre que els serveis d’atenció a veïns i veïnes des de l’Ajuntament d’Almenara prioritzaran els sistemes telemàtic i telefònic.

Finalment informar que en els mercats ambulants que es realitzen els dijous en el nucli urbà i els diumenges a la Platja Casablanca únicament podrà haver-hi parades d’alimentació. Aquests se situaran atenent les mesures de seguretat en vigor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari