Almenara recupera la carrera Xtrem i la Marxa al Castell 2022

Almenara recupera la carrera Xtrem i la Marxa al Castell 2022
27/01/2022 -

Després de la suspensió per la pandèmia de la Covid-19 de l’edició de 2021, la localitat d’Almenara recuperarà el diumenge 13 de febrer a les 9 del matí la tradicional carrera de muntanya XTREM, amb un trajecte de 17 quilòmetres i un desnivell de 700 metres, prova que es completarà amb la Marxa al Castell de 8 km i 300 metres de desnivell que arrancarà a les 9.30 del matí. Les dues proves estan organitzades des del Club Almenara Xtrem amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “amb la XTREM 2022 recuperem les proves de muntanya en la localitat, intentant adaptar el calendari i continuar realitzant les carreres habituals en el municipi, cosa que ja aconseguim des de meitat del passat exercici”. Vicent ha assenyalat que “com no podia ser d’una altra manera, la prova es disputarà amb totes les normes sanitàries vigents i mesures de precaució”. Per aquest motiu, i per a aconseguir una zona d’eixida i meta més àmplia i en un espai obert, aquesta s’ha traslladat enguany fins als voltants de l’IES Almenara on estarà tot el dispositiu i infraestructura de la prova.

A més enguany la prova comptarà amb la novetat de la modalitat de carrera per parelles que se sumarà a les categories absoluta, sènior, veterans i veteranes A, B i C, així com Local. L’edat mínima per a participar serà de 16 anys. Totes les persones interessades podran inscriure’s, tant per a la carrera com per a la marxa fins al 10 de febrer en Mychip.es. Finalment, assenyalar que la prova comptarà amb diversos punts d’animació musical, un ampli avituallament en diverses zones i a més una completa borsa del corredor i corredora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari