Almenara recupera la Fira Comercial d'Estiu a la Mar al juliol

Almenara recupera la Fira Comercial d'Estiu a la Mar al juliol
27/05/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara està ultimant el retorn de la tradicional Fira Comercial d’Estiu a la Mar que habitualment se celebra el mes de juliol a la Platja Casablanca de la localitat i que l’any passat no es va realitzar per la pandèmia. L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la “importància de recuperar aquesta tradicional fira adaptant-nos a les normatives sanitàries que estiguen vigents en eixe moment, ja que suposa recuperar l’esperit comercial i recordar a veïns, veïnes i visitants que a Almenara tenim de tot en el nostre aparador comercial”. L’alcaldessa ha agraït als establiments de comerç i restauració la seua aposta per recuperar l’esdeveniment firal.

Enguany la Fira Comercial d’Estiu a la Mar se celebrarà entre el dijous 15 i el diumenge 18 de juliol, però a causa de les mesures sanitàries, controls d’aforament, i la necessitat d’establir entrades i eixides diferenciades, la ubicació de la fira canviarà i se celebrarà en les Pistes Poliesportives, conegudes com “el Camp de Futbet de la Mar” que es troben molt prop del Passeig Marítim, que era la ubicació habitual del certamen.

L’alcaldessa ha assenyalat que des de l’Ajuntament d’Almenara, conjuntament amb els establiments que desitgen participar “comencem a preparar tota una programació que complemente l’oferta comercial de la Fira, sempre adaptada a la situació sanitària vigent en el seu moment”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari