Almenara organitza una ruta al Castell per a observar aus i fauna

Almenara organitza una ruta al Castell per a observar aus i fauna
19/04/2021 -

Després del bon acolliment de la ruta d’observació d’ocells i fauna pels Estanys i la Marjal d’Almenara la passada Setmana Santa, l’Ajuntament d’Almenara a través de la regidoria de Turisme ha programat una nova ruta per al dissabte 8 de maig amb els mateixos objectius, però aquesta vegada se n’anirà al Castell d’Almenara. Igual que la passada ruta, serà gratuïta i estarà organitzada per ACTIO Birding.

Totes aquelles persones interessades a participar en l’activitat podran informar-se i inscriure’s prèviament en les Oficines de Turisme de l’Ajuntament d’Almenara o trucant als telèfons 96 262 33 45 o bé al 96 262 31 00. La ruta tindrà aforament limitat quant a participants i seguirà les normatives sanitàries vigents en aquest moment respecte a la COVID-19.

L’activitat, que transcorrerà des de les 9.30 hores del matí fins a les 13.30 del migdia consistirà a ascendir fins al Castell d’Almenara fent un passeig observant els ocells típics del matoll mediterrani així com les penyes sobre els quals s’assentisca. També es podrà observar la migració dels ocells que solquen el cel d’Almenara, igual que les magnífiques vistes des del cim del Castell. Per a la realització de la ruta es recomana roba i calçat còmode, aigua, esmorzar i si pot ser, prismàtics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari