Almenara programa una ruta que combina patrimoni amb literatura

10/06/2021 -

El Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d’Almenara ha programat per al dissabte 19 una ruta molt especial, ja que a l’habitual visita als enclavaments de la línia, trinxeres, nius de metralladora o blocaus se’ls unirà en aquesta ocasió la lectura de fragments de textos que acompanyaran la visita en les diferents parades. Així per exemple es llegiran fragments del diari del soldat José Martínez, amb les seues memòries sobre la zona, així com altres fragments militars com el traçat de la línia XYZ o fins i tot el sobre el repartiment d’aliments o les recomanacions de no tocar els productes de l’horta.

D’aquesta manera es buscarà el dissabte 19 de juny realitzar una ruta especial amb la lectura d’aquests textos i documents de l’època, començant a les 9 del matí des del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ en el Paratge dels Estanys i concloent en el blocaus de Darrere del Castell.

Cal recordar que les visites guiades són gratuïtes, tenen aforament limitat i estan adaptades a la situació sanitària vigent. Per a poder participar serà obligatòria i imprescindible la inscripció prèvia a través del correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com o en el telèfon 620 55 74 71. A més de la ruta literària prevista per al dissabte 19 de juny, també es faran visites guiades els dies 20, 26 i 27 d’aquest mateix mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari