Almenara subhasta 21 places d'aparcament amb traster en Neo Mediterrani

Almenara subhasta 21 places d'aparcament amb traster en Neo Mediterrani
25/04/2022 -

L’Ajuntament d’Almenara traurà a pública subhasta, prevista per al mes de juny, un total de 21 plaus d’aparcament, la gran majoria amb traster, que disposa en el Complex Residencial Neo Mediterrani situat a la Platja Casablanca d’Almenara. L’alcaldessa Estíbaliz Pérez assenyala que “és moment de traure a subhasta aquestes plaus, una vegada realitzem la pertinent tramitació plenària, perquè puguen ser adquirides per les persones interessades i disposen de les mateixes en aquesta zona residencial del nostre nucli marítim”.

En concret eixiran a la bena amb un preu mínim de partida per a la subhasta un total de 18 places d’aparcament simples amb traster amb un import de 17.800 euros cadascuna, dues places d’aparcament doble sense traster amb un preu d’eixida de 21.200 euros cadascuna i finalment una plaça d’aparcament doble amb traster per un import inicial de 24.200 euros.

Totes les persones interessades podran informar-se sobre aquest tema en el departament de Patrimoni de l’Ajuntament d’Almenara. La previsió és que la subhasta es realitze en el mes de juny, una vegada s’hagen formalitzat tots els tràmits previs i preceptius en sessió plenària municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari