L'alumnat de l'IES Almenara posa color a la diversitat

L'alumnat de l'IES Almenara posa color a la diversitat
28/04/2021 -

Els alumnes de 4t de Plàstica de l’IES Almenara han realitzat la segona part del taller d’art urbà, grafiti i pintura mural dirigit per la grafitera valenciana Barbiturikills que va culminar amb la realització d’un segon mural en l’entrada del centre educatiu simbolitzant la diversitat. D’aquesta manera es completa la tasca ja feta el mes de gener passat amb un primer taller i la confecció d’un primer mural dedicat “a la llibertat de qui volem ser”.

El taller va tindre dues sessions, en la primera, l’artista va mostrar les seues creacions, per a posteriorment realitzar una pluja d’idees amb l’objectiu de dissenyar el segon mural. Així en la segona sessió es van posar a la feina per a realitzar el grafiti utilitzant la tècnica de la pintura amb esprai sobre el mur.

En el mural, per a simbolitzar la diversitat, s’ha apostat per una imatge central de la superheroïna Wonder Woman, un dels personatges de còmic de l’editorial DC, però convertida en una elefanta, que és una de les figures icòniques de Barbiturikills. L’elefanta va vestida amb una capa amb els colors de l’Arc de Sant Martí, que ruixa a la resta de personatges amb unes gotes multicolor que simbolitzen la celebració de la diversitat.

El projecte s’emmarca dins de la línia de l’IES Almenara de crear un Institut més inclusiu i divers. El taller va estar organitzat des de la Coordinació d’Igualtat i Convivència juntament amb el Departament de Dibuix de l’IES Almenara, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

Més informació

1 Comentari

  1. Pep
    Pep de febrer 16, 12:05

    Molt maco aquest arc de sant martí!!! jo sóc molt fan de l’arc de sant martí! Ho sé tot!

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari