L'Ajuntament d'Almenara convoca el IX Concurs Escolar de postals nadalenques

Fins al 30 de novembre podran presentar-se els treballs que posteriorment s’exposaran durant el període nadalenc

L'Ajuntament d'Almenara convoca el IX Concurs Escolar de postals nadalenques
02/11/2021 -

Fins al pròxim 30 de novembre l’alumnat del CEIP Juan Carlos I d’Almenara pot entregar al professorat els treballs per a participar en la IX edició del Concurs de Postals Nadalenques entre els escolars de la localitat. Les targetes guanyadores configuraran la felicitació que el pròxim nadal enviarà l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, en nom de la Corporació Municipal.

Com és tradicional, el concurs està dirigit als escolars de la localitat, des d’Infantil 3 anys fins a sisé de primària, estructurant-se per cursos. Quant als premis, els i les alumnes que guanyen el concurs d’infantil rebran un estoig de pintures, mentre que els guanyadors i guanyadores en primària rebran com a premi material escolar. Tots els premiats i premiades també rebran un diploma.

Quant a les normes del concurs, destacar que la temàtica de les postals serà nadalenca, podent realitzar-se de manera individual o en un grup màxim de tres persones. Aquestes hauran de tindre una grandària d’un DIN-A5, podran dissenyar-se en format horitzontal o vertical, i es presentaran en una cartolina. El jurat, que es reunirà el 3 de desembre, valorarà la creativitat i l’originalitat.

Els premis als guanyadors i guanyadores s’entregaran el dia 10 de desembre, coincidint amb l’obertura de la mostra de les postals que es prolongarà durant les festes nadalenques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari