La bandera blava onejarà de nou aquest estiu a la platja Casablanca d'Almenara

La bandera blava onejarà de nou aquest estiu a la platja Casablanca d'Almenara
11/05/2021 -

Per dissetena vegada consecutiva la Platja Casablanca d’Almenara ha tornat a ser guardonada des d’ADEAC amb el distintiu de la Bandera Blava per la qualitat de les seues aigües, accessos, condicions ambientals i els serveis que ofereix. A més, un any més es revalida el distintiu de Sender Blau per a la ruta Casablanca 6.000 passos, un guardó que es va obtenir per primera vegada l’any 2013.

L’alcaldessa d’Almenara Estíbaliz Pérez, ha destacat de nou l’obtenció dels distintius per a la Platja Casablanca, tant la bandera blava com el sender blau “suposen el reconeixement al treball que realitzem any rere any per la nostra platja i el nostre entorn, perquè des de 2004 de manera ininterrompuda se’ns ve concedint el guardó de la bandera blava”. L’alcaldessa ha assenyalat també “és una alegria el doble reconeixement que ens situa com una de les platges amb millors condicions per la seua qualitat de l’aigua com pels serveis que prestem i esperem que siga una porta de benvinguda a incrementar el turisme per a reactivar els nostres sectors econòmics en aquests anys de pandèmia per la Covid-19”.

Estíbaliz Pérez ha volgut mostrar una vegada més l’agraïment tant personal, com del consistori, a tota la gent que ha treballat perquè de nou aquest any 2021 la Platja Casablanca i el Sender 6.000 passos, tinguen les màximes distincions. A més ha marcat l’objectiu de “continuar millorant cada vegada més la nostra zona marítima, perquè aquesta alegria se suma als passos que es van donant per a la pròxima construcció dels espigons que protegisquen i milloren el nostre litoral, el contracte del qual es va formalitzar ahir”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari