La biblioteca de la Platja Casablanca d'Almenara es trasllada al Miguel Hernández

La biblioteca de la Platja Casablanca d'Almenara es trasllada al Miguel Hernández
30/07/2020 -

A partir de demà la Biblioteca de la Platja Casablanca d’Almenara estrena nova ubicació en el Centre Social Miguel Hernández, compartint edifici amb el Centre de Salut de la zona marítima i les instal·lacions destinades a la Formació de Persones Adultes, abandonant l’edifici de la Cooperativa de la Llum que ocupava fins al moment. La biblioteca en horari d’estiu estarà oberta de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 i a més els dimecres a la vesprada entre les 18 i les 20 hores. La biblioteca modificarà el seu horari a la tardor.

La nova biblioteca continuarà oferint els serveis i seccions habituals, encara que en el local s’ha habilitat una zona específica per a la secció d’infantil i juvenil. Al mateix temps les instal·lacions són més visibles cara als usuaris en tindre més projecció cap a l’exterior, la qual cosa permetrà la realització d’actes culturals a la tardor o el pròxim estiu si la situació sanitària ho permet.

L’alcaldessa Estíbaliz Pérez ha destacat l’aposta per reforçar la biblioteca de la Platja Casablanca, destacant les noves prestacions que permet la seua ubicació en les dependències del Centre Social Miguel Hernández. També ha animat als veïns i veïnes a acostar-se fins a les instal·lacions per a endinsar-se en el món de la lectura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari