La cavalcada dels Reis d'Orient des dels balcons d'Almenara recorrerà prop de 70 carrers

La comitiva dels Mags d’Orient passarà pel nucli urbà i la Platja Casablanca

La cavalcada dels Reis d'Orient des dels balcons d'Almenara recorrerà prop de 70 carrers
02/01/2021 -

L’Ajuntament d’Almenara està ultimant l’arribada dels Reis Mags d’Orient a la localitat dimarts que ve dia 5 a la vesprada, una celebració que enguany vindrà marcada per les limitacions sanitàries per la Covid-19, el que obligarà a modificar la cavalcada tradicional quedant reconvertida en la “Cavalcada dels Reis Mags d’Orient des dels balcons”.

Així, enguany la comitiva es reduirà als Mags d’Orient amb molt pocs acompanyants que recorreran prop de 70 carrers dels nuclis urbà i marítim d’Almenara en un vehicle especial decorat per a l’ocasió, acompanyats per la música que sonarà a través d’uns altaveus per a indicar que passa la comitiva. Per això, ja que no hi haurà cavalcada convencional, i que els xiquets i xiquetes només podran veure als Reis Mags des dels seus portals o balcons, enguany l’Ajuntament d’Almenara ha decidit ampliar el recorregut a prop de 70 carrers perquè els reis puguen ser vistos pel nombre més gran de xiquets i xiquetes possible sense eixir de casa.

Els Mags d’Orient començaran el recorregut a les 16.30 hores per la Platja Casablanca per a tot seguit realitzar la ruta per a passar pel nucli urbà d’Almenara. La recomanació és que el pas dels Reis Mags pels carrers siga vist des dels balcons dels habitatges o bé des dels portals mantenint la distància de seguretat i amb la màscara obligatòria. Cal assenyalar que durant el recorregut no es tiraran caramels, ni tampoc es realitzarà l’habitual repartiment de regals en finalitzar “la cavalcada” organitzada des de l’Ajuntament d’Almenara amb la col·laboració dels Quintos dels 25 anys i Recull.

BÚSTIA REIAL

D’altra banda destacar que fins dimarts que ve al matí seguirà instal·lada en el Mercat Municipal la Bústia Reial per a recollir les cartes que els xiquets i xiquetes vulguen dirigir als Reis Mags. Assenyalar que tant en el Molí d’Arròs, com en diversos locals comercials podran trobar les cartes reials per a depositar en aquesta bústia. Aquestes també es podran trobar en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Almenara per a poder descarregar-li-les a casa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari