Canvi d'ubicació per als focs artificials de les festes d'Almenara i per a la travessia nadant

Canvi d'ubicació per als focs artificials de les festes d'Almenara i per a la travessia nadant
17/06/2022 -

El tradicional castell de focs artificials de les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca d’Almenara i la prova esportiva de la travessia nadant canviaran a partir d’enguany la seua ubicació a causa de la protecció ambiental existent en la zona on habitualment se celebraven, tal com ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

Així, com s’ha guanyat espai amb les obres dels espigons, el castell de focs artificials del 16 d’agost es traslladarà a la zona nord de la Platja Casablanca, en concret a l’espai al costat de la Gola de la Llosa. Per part seua, la travessia, que se celebrarà el diumenge 14 d’agost, començarà també en la Gola de la Llosa i tindrà la meta en l’Oficina de Turisme, per tant, recorrerà el nucli històric de la Platja Casablanca.

Segons ha explicat l’alcaldessa, el motiu del canvi d’ubicació és que l’espai on se celebra habitualment el castell i la travessia està protegit ambientalment en el catàleg de platges de la Generalitat Valenciana, per la qual cosa existeix una recomanació perquè en aquest espai no se celebren proves esportives ni tampoc el castell de focs artificials.

Per aquesta raó, segons ha explicat Pérez, “hem apostat per reubicar el castell en la zona nord, on no existeix aquesta normativa, per a continuar gaudint de l’espectacle dels focs artificials al costat de la Platja Casablanca, igual que hem readaptat el recorregut de la travessia nadant, adaptant-lo a les normatives vigents”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari