El Centre Paulo Freire d'Almenara acull 'Imaginària 2021'

El Centre Paulo Freire d'Almenara acull 'Imaginària 2021'
04/05/2021 -

Des de hui i fins al 30 de maig, el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara acull la mostra fotogràfica “Imaginària 2021” emmarcada en la XVIII edició de l’Imaginaria Photography Festival de la Universitat Jaume I i que se celebrarà en diferents localitats de la província, com és habitual.

En el cas d’Almenara es tracta d’una mostra col·lectiva d’instantànies preses pels socis del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) composta per 30 imatges de temàtica lliure amb grandàries de 50 x 73 i 50 x 65. El Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) es va fundar en 2014 i des de llavors s’ha convertit en una associació referent tant a escala autonòmica, nacional o internacional. Entre altres guardons, GFAL, ha guanyat la primera Lliga Llevantina de Fotografia, la primera Lliga Interagrupaciones o ha aconseguit el segon premi de la Primera Lliga Nacional de la Confederació Espanyola de Fotografia.

La mostra, l’acte inaugural de la qual serà el divendres a la vesprada, es podrà visitar en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire fins al 30 de maig de dilluns a divendres de 9 a 13 hores al matí i de 16.00 a 20.00 hores a la vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari