El cicle de concerts 'la Mar de Cultures' arriba a Almenara

El cicle de concerts 'la Mar de Cultures' arriba a Almenara
24/08/2020 -

La Biblioteca de la Platja Casablanca d’Almenara, situada en el Centre Social Miguel Hernández del nucli marítim acollirà durant els pròxims tres dijous a les 20 hores el cicle musical “la Mar de Cultures” impulsat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, amb la coordinació de l’Associació Cultural i Medi Ambiental Arrels i la col·laboració dels ajuntaments d’Almenara, Torreblanca i Almassora. El cicle presenta tres concerts de música mediterrània en xicotet format en els espais destinats a la lectura a les platges de les tres localitats.

En el cas de la Platja Casablanca d’Almenara, el primer concert serà dijous que ve, 27 d’agost, a les 20 hores amb la participació de la cantautora castellonenca Xiomara Abello acompanyada per Toni Porcar. La segona cita vindrà marcada per la música mediterrània experimental de Ramón Godes i Alejandro Royo, concert que serà el dijous 3 de setembre. El cicle el tancarà el trio Udiva, amb Jaume Pallardó, Gloria Aleza i Juanfran Ballestero acostarà als assistents el dijous 10 el seu repertori de música del món amb inspiració mediterrània.

L’aforament als concerts serà limitat. Els assistents estaran asseguts en cadires situades a la distància de seguretat. Recordar que la màscara serà obligatòria i es compliran totes les normes sanitàries vigents en el moment dels concerts.
Cal assenyalar que els concerts de la Mar de Cultures no sols es realitzaran els dijous a la Biblioteca de la Platja Casablanca d’Almenara, sinó que també seran els dimarts en el Mirador de l’Espai Natura de l’Oficina de Turisme de Torreblanca i els dimecres a la Biblioteca d’Estiu del Parc del Pitillo a Almassora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari