La construcció de les esculleres d'Almenara seguirà avant

La construcció de les esculleres d'Almenara seguirà avant
26/11/2021 -

L’obres de construcció de les esculleres per a protegir el litoral d’Almenara continuaran avant després de la resolució de l’Audiència Nacional que ha desestimat el recurs presentat per l’Ajuntament de Sagunt contra l’inici de les actuacions sol·licitant la paralització cautelar d’aquestes.

En la resolució la Sala estima que “ha de prevaldre l’interés públic de l’execució del projecte enfront dels interessos particulars de l’Ajuntament recurrent, sobretot tenint en compte que es tracta de l’execució de treballs per a la salvaguarda i protecció de la zona costera, i que les obres (que es troben en estat avançat) responen a l’interés general d’evitar els danys causats pels temporals”.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “és una gran alegria que el magistrat i les magistrades de la Sala del Contenciós Administratiu de l’Audiència Nacional hagen denegat el recurs presentat, ja que la construcció de les esculleres és vital per al futur d’Almenara”. Pérez ha recordat que “són moltíssims anys de lluita i espera, de temporals i destrucció, i ara que les obres estan en marxa, aquestes no han de parar i han de concloure tal com està previst en el projecte”. L’alcaldessa ha destacat que “amb aquesta resolució s’ha fet justícia amb el poble d’Almenara”.

Ara bé, Pérez, també ha assenyalat que “com sempre, estarà la meua voluntat i la de l’Ajuntament d’Almenara, d’ajudar a les localitats veïnes en la nostra comuna lluita per a protegir les nostres costes i litoral”.

L’Ajuntament d’Almenara va decidir presentar-se com a part en el procés després de la demanda de paralització de les obres per part de l’Ajuntament de Sagunt contra el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic en ser part afectada per aquest recurs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari