L'UME imparteix un curs de desinfecció a la Policia Local, Protecció Civil i la Brigada Municipal d'Almenara

L'UME imparteix un curs de desinfecció a la Policia Local, Protecció Civil i la Brigada Municipal d'Almenara
04/05/2020 -

Diversos membres de la Unitat Militar d’Emergències (UME) s’han desplaçat aquest matí fins al municipi d’Almenara per a impartir un curs de desinfecció, tant d’interiors d’edificis, vehicles, i espais a l’aire lliure. El curs s’ha dirigit als membres de la Policia Local d’Almenara, de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, així com als voluntaris de l’agrupació de Protecció Civil d’Almenara.

D’altra banda, i coincidint amb l’obertura d’alguns establiments minoristes en el dia de hui, com per exemple, perruqueries, aquest matí des de la Policia Local s’han repartit màscares als propietaris i empleats, tal com es va fer en el seu moment amb els comerços que han estat oberts durant tot aquest temps.

A més, cal recordar que des de Policia Local s’està atenent bars, cafeteries i restaurants amb l’objectiu de buscar les fórmules per a ampliar l’espai de les terrasses de manera gratuïta de cara a l’obertura d’aquestes dins de la fase 1. Tots els locals interessats poden contactar amb Policia Local d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari