Almenara continua desinfectant els seus carrers

Almenara continua desinfectant els seus carrers
29/09/2020 -

La Brigada Municipal d’Almenara continuarà a partir de demà les desinfeccions dels carrers i zones de pas del municipi prosseguint la labor que aquest cap de setmana han realitzat els voluntaris de Protecció Civil de la localitat. Cal assenyalar que la brigada prèviament ja va desinfectar les zones verdes i infantils així com els accessos als centres educatius, mentre que aquest cap de setmana Protecció Civil ha fet les tasques en bona part del nucli urbà.

Així a partir de demà les tasques se centraran en la part alta del nucli urbà d’Almenara així com a l’entorn de la zona esportiva, per a prosseguir posteriorment amb els carrers del nucli marítim dins d’aquestes desinfeccions en profunditat que es realitzen i que continuaran al llarg del mes d’octubre. De fet, Protecció Civil, s’encarregarà de les tasques cada cap de setmana mentre que la brigada ho farà entre setmana.

D’altra banda, personal de la Brigada Municipal d’Obres d’Almenara, també estarà aquests dies fent tasques de neteja en diversos punts del municipi, especialment on més brutícia puga concentrar-se.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari