La Diputació va destinar 877.000 euros en 2021 a Almenara i Alfondeguilla, triplicant àmpliament la inversió de 2019

La Diputació va destinar 877.000 euros en 2021 a Almenara i Alfondeguilla, triplicant àmpliament la inversió de 2019
28/04/2022 -

La Diputació de Castelló ha invertit en 2021 més de 877.000 euros en les localitats d’Almenara i Alfondeguilla, dotació que suposa un augment de més del triple del destinat en 2019, quan es va situar en 242.000 euros. Així ho ha manifestat el diputat provincial Ximo Huguet durant el transcurs de la visita que ha realitzat a tots dos municipis per a conéixer de primera mà l’estat de les obres executades mitjançant el Pla 135 i Pla Reactivem Obres.

En la trobada, Huguet s’ha referit ”a la voluntat que té aquest equip de govern de recolzar a tots els ajuntaments per a millorar les infraestructures i serveis per tal de fer més fàcil el dia a dia a tots els seus habitants”, i ha recordat que recentment ha finalitzat el termini de presentació de sol·licituds d’obres per part dels ajuntaments i mancomunitats que s’executaran amb càrrec al Pla #CastellóAvança, un programa que ha definit com ”una gran eina per a generar economia, ocupació i benestar”.

En la seua visita a Almenara, acompanyat per l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha observat l’estat de la renovació urbana de la Plaça de la Font, situada en el centre històric de la localitat. També ha visitat el projecte per a la millora de l’accés i el pas de persones entre el poliesportiu i l’auditori municipal. Tots dos treballs es troben baix es financen amb càrrec al Pla 135 de 2021. Per part seua, mitjançant el Pla Reactivem Obres s’està treballant en la reurbanització i millora d’accessibilitat de voreres com al Carrer Luis Vives i de vials com el Carrer Casablanca.

A Alfondeguilla, al costat de l’alcalde Salvador Ventura, Huguet ha pogut veure els treballs de pavimentació del Carrer Calvari, així com la remodelació i manteniment del safareig municipal. Finalment, tots dos han conegut el projecte d’instal·lació de l’enllumenat públic del camí asfaltat d’accés a Alfondeguilla des de la CV-230.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari