L'Ajuntament d'Almenara convoca la XLII edició dels certàmens culturals

Els premis Joan Fuster de narrativa i Pròixita de poesia estan dotats amb 400 euros cadascun

L'Ajuntament d'Almenara convoca la XLII edició dels certàmens culturals
04/08/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara ja ha convocat la XLII edició dels certàmens literaris promoguts pel consistori, que són el de narrativa Joan Fuster i el de poesia Pròixita, amb l’objectiu de potenciar la creació de textos tant en el format de prosa com en vers, divulgant les lletres i la cultura.
Per a cadascun dels concursos l’Ajuntament d’Almenara entregarà un únic premi de 400 euros.

Pel que respecta al XLII Concurs de Narrativa Joan Fuster, destacar que podran presentar-se tots aquells autors que ho desitgen amb els seus treballs narratius amb plena llibertat temàtica. Aquests hauran de tindre un mínim de 20 fulles a una cara amb lletra Arial 12. Quant al XLV Concurs de Poesia Pròixita, també podran participar tots els autors que ho desitgen presentant versos de temàtica i estructura lliure. Per als dos concursos les obres han de ser originals i no han de tindre premis d’altres certàmens literaris. Els treballs podran ser en valencià o en castellà.

Tant en narrativa com en poesia, els treballs hauran de presentar-se sota un pseudònim o lema, quedant el títol i la identitat de l’autor per a un sobre tancat que també s’entregarà. Les persones participants hauran de presentar les seues obres abans del 2 d’octubre a les 15 hores. El 30 d’octubre es reunirà el jurat i l’11 de desembre s’entregaran els premis. Totes les persones interessades podran informar-se de les bases i detalls dels concursos en el departament de Cultura del consistori així com en les xarxes socials municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari