El Centre Municipal de Cultura d'Almenara acull la mostra fotogràfica 'Imaginària'

El Centre Municipal de Cultura d'Almenara acull la mostra fotogràfica 'Imaginària'
02/10/2020 -

El Centre Municipal de Cultura Paulo Freire acull fins al pròxim 31 d’octubre la mostra col·lectiva fotogràfica “Imaginària” basada en el festival fotogràfic de la Universitat Jaume I i del qual cada any s’exposa una mostra a Almenara amb l’organització del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i l’Ajuntament d’Almenara, que a més figuren en l’ampli llistat de patrocinadors d’Imaginària, que compta amb nombroses activitats al llarg de l’any.

L’exposició, formada per 28 obres, recull una selecció de treballs dels socis més destacats que aporten la seua visió en diferents temàtiques. Imaginària es va fundar en 2014 per un grup de persones apassionades per la fotografia, convertint-se en un referent, tant en l’àmbit autonòmic com estatal i internacional. Ha guanyat la primera Lliga Interagrupacions, la primera Lliga Llevantina de Fotografia o el segon premi de la primera Lliga Nacional de la Confederació Espanyola de Fotografia, entre molts altres premis.

La mostra, amb fotografies de temàtica variada i gran qualitat, es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 16.30 a 20.30. La mostra comptarà amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries i de seguretat per la pandèmia de la covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari