La Fira d'Estiu a la Mar d'Almenara acaba amb una sessió de jocs tradicionals

La alcaldesa, Estíbaliz Pérez, ha agradecido a los comercios su participación, así como a vecinas, vecinos y visitantes su apuesta por realizar las compras en los establecimientos de proximidad

La Fira d'Estiu a la Mar d'Almenara acaba amb una sessió de jocs tradicionals
18/07/2022 -

Amb els jocs tradicionals de “la Ludoneta” en el Passeig Marítim d’Almenara dins de l’Estiuet es va posar ahir punt final a la programació de la Fira d’Estiu a la Mar en la qual els comerços de la localitat han exposat els seus productes i novetats des de dijous passat amb l’objectiu de promocionar-se aquests dies, fomentant l’aposta per les tendes de proximitat.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït, en primer lloc, “la participació en aquesta tradicional fira als comerços que han apostat un any més per muntar els seus expositors en el passeig marítim oferint els seus productes al millor preu” així com ha agraït a “veïns, veïnes i visitants haver visitat el Passeig Marítim i també realitzar les seues compres, secundant d’aquesta manera al comerç local d’Almenara, perquè això genera economia per a la localitat”.

També ha agraït l’alcaldessa l’assistència a totes aquelles persones que han acudit a veure els diversos actes programats, tant en la fira com també per la conclusió dels espigons de la Platja Casablanca. Igualment ha fet extensiu l’agraïment a totes les persones que han col·laborat perquè pogueren fer-se tant els actes, com la fira.

Finalment, recordar que en la Fira d’Estiu a la Mar han participat en aquesta edició: El Rincón de Inma, Caprichos (moda icomplements), Maria José, sabates i més, Inforpower (informàtica), El Racó de Gada (joieria i bijuteria), Vega&Me (moda infantil), Chelo Agramunt (moda, complements i perruqueria) i Bar la Plaça. A més, també han participat en la fira el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa i els artistes locals Elías Fernández de Quero, Pepe Canós i José Luis Navarro, que han exposat les seues pintures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari