L'IES Almenara se solidaritza amb escoles rurals d'Aridane a la Palma

L'IES Almenara se solidaritza amb escoles rurals d'Aridane a la Palma
13/10/2021 -

L’IES Almenara ha iniciat una acció solidària amb la finalitat d’ajudar al col·lectiu d’escoles rurals d’Aridane a la Palma afectades per l’erupció del volcà en la zona de Cumbre Vieja. Aquest col·lectiu està format per 6 escoles unitàries, de les quals 4 han quedat totalment engolides per la lava. A més, la majoria dels alumnes d’aquestes escoles, han perdut totes les seues cases i pertinences. Els alumnes de 2n de batxillerat estan duent a terme el projecte, que consisteix en una rifa d’una cistella valorada en 150€. Les paperetes les vendran els i les alumnes, així com altres components el centre. El sorteig serà el 3 de novembre.

La recaptació de la rifa anirà íntegrament destinada al col·lectiu d’aquestes escoles que han vist desaparéixer els seus edificis i tot el que en ells hi havia. A més, a això s’uneix que la gran majoria dels alumnes que acudien a aquests col·legis han perdut totes les seues cases i pertinences.

L’IES Almenara premiarà amb un esmorzar en el centre, tant a la classe com a l’alumne o alumna que venga més paperetes i que demostre ser més solidari. Les despeses de la cistella, així com els de la impremta i els esmorzars als més solidaris, seran sufragats per donacions dels professors i personal no docent del centre.

L’IES Almenara pensa que, “davant la gravetat del que està passant La Palma, els escolars de la zona mereixen tota la nostra solidaritat, i, amb aquesta cistella, aquest centre espera aportar tot el que puga per a ajudar a comportar tota aquesta situació tan dolenta per la qual estan travessant”. Des del centre també afigen que “estem segurs que l’IES Almenara, i tota la seua comunitat educativa, donarà un gran exemple de solidaritat amb el qual ajudar als nostres compatriotes palmers, un exemple que a més contribuirà a educar als joves de la nostra comarca en l’ajuda als altres quan el necessiten, sense obtenir res a canvi. Perquè els coneixements són importants, però els valors també”. Des de l’IES Almenara s’agraeix la col·laboració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari