La joventut d'Almenara es posa en marxa per a elaborar el seu Pla Jove

La joventut d'Almenara es posa en marxa per a elaborar el seu Pla Jove
14/03/2022 -

La joventut d’Almenara prendrà la paraula a través d’una sèrie d’enquestes per a dissenyar el futur Pla Jove de la localitat, en una acció coordinada des de la Regidoria de Joventut d’Almenara amb la col·laboració de “Xarxajove” i de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat Valenciana. Les enquestes, que podran completar les i els joves de 18 a 30 anys fins al 8 d’abril, es realitzaran en línia a través d’un codi qr que es podrà trobar en les xarxes socials municipals i en l’Instagram de la Regidoria de Joventut (@regidoria_joventut_almenara).

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “amb aquesta sèrie d’enquestes volem elaborar el Pla Jove Municipal, ací busquem conéixer quines necessitats té la joventut d’Almenara, quines són les seues inquietuds, quines propostes tenen per a millorar, què fa falta en la localitat, per a poder tindre una radiografia completa per a elaborar aquest Pla Jove que guie les polítiques de joventut municipals en els pròxims anys”.

Recordar que les enquestes estaran disponibles a través d’un codi qr que es podrà trobar en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Almenara així com en el canal d’Instagram de la Regidoria de Joventut (@regidoria_joventut_almenara). Podran participar fins al divendres 8 d’abril les i els joves d’Almenara amb una edat compresa entre els 18 i 30 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari