L'Escola de Pasqua d'Almenara se celebrarà entre el 19 i el 25 d'abril

A partir del pròxim dilluns 21 començarà el període d’inscripcions a l’ajuntament de dilluns a divendres al matí i els dijous a la vesprada en el Casal Jove

L'Escola de Pasqua d'Almenara se celebrarà entre el 19 i el 25 d'abril
17/03/2022 -

A partir del pròxim dilluns 21 de març estarà obert el termini d’inscripció per a una nova edició de l’Escola de Pasqua d’Almenara que se celebrarà en les instal·lacions del CEIP Juan Carlos I de la localitat els dies 19, 20, 21, 22 i 25 d’abril coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa.

Les inscripcions es podran realitzar des de dilluns que ve 21 de març fins al divendres 8 d’abril de 9.30 a 14 hores en el Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara i els dijous a la vesprada de 17 a 20 hores en el Casal Jove. L’Escola de Pasqua estarà dirigida a l’alumnat escolaritzat entre 3 i 12 anys amb un aforament màxim de 100 participants. L’import serà de 20 euros.

Com és habitual es desenvoluparan activitats lúdiques i educatives que tindran dos grans eixos, per una part, el foment dels valors de la igualtat i per una altra el reciclatge i la sostenibilitat, sense oblidar la cooperació i l’àmbit coeducatiu. Tot això es durà a terme a través de jocs, treballs manuals, balls, teatre i altres activitats que combinen la diversió amb l’educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari