El Mercat Municipal d'Almenara acull el concurs de cartells de les festes patronals i de les de Casablanca

El Mercat Municipal d'Almenara acull el concurs de cartells de les festes patronals i de les de Casablanca
16/09/2021 -

Des de demà divendres 17 de setembre i fins al 16 d’octubre el Mercat Municipal d’Almenara acollirà la tradicional mostra del concurs de cartells, tant de les festes d’estiu de la Platja Casablanca, com de les patronals d’Almenara que ha realitzat l’alumnat de l’IES Almenara i del CEIP Juan Carlos I. Aquesta mostra habitualment s’ha realitzat en el Molí d’Arròs, però enguany canvia d’ubicació a causa de les obres que s’estan realitzant en aquest espai cultural.

Així es podran contemplar els cartells elaborats per l’alumnat d’ESO de l’IES Almenara als qui enguany, seguint el torn rotatori, els ha correspost dissenyar el de les festes patronals. Cal recordar que el guanyador va ser el confeccionat per l’equip format per Jerónimo Melian, Desirée Moraga i Neus Pallarés. El segon premi va ser el realitzat per Paula Badía, Ainoa Sánchez i Aymane Aouache. El tercer premi va recaure en el cartell elaborat per Jorge Ciro i Lorena Zaharie.

A més també es podran contemplar els elaborats per l’alumnat del CEIP Juan Carlos I que es van encarregar aquest any de confeccionar els cartells anunciadors de les festes de la Platja Casablanca. Recordem que el primer premi va ser l’elaborat per Nerea Roca i Joaquín Ortiz. En segona posició va quedar l’equip format per Claudia Ariza i África Mateos, mentre que en tercer lloc va quedar el cartell presentat per Blanca Gómez Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari