Nou auxiliars faran tasques informatives i de suport en el passeig marítim d'Almenara

Entre altres tasques, comunicaran als banyistes i visitants les mesures sanitàries vigents a cada moment

Nou auxiliars faran tasques informatives i de suport en el passeig marítim d'Almenara
08/07/2021 -

Des de fa uns dies i al llarg de tot l’estiu la Platja Casablanca d’Almenara comptarà amb la presència de 9 auxiliars de platja que estaran en el Passeig Marítim informant i col·laborant amb la Policia Local. Destacar que l’Ajuntament d’Almenara ha contractat 4 dels auxiliars, mentre que els altres 5 procedeixen de les places convocades des de la Generalitat Valenciana.

Entre altres, les tasques que hauran de realitzar els auxiliars de platja seran labors d’informació i control d’accés i aforament de la platja, així com vetlar pel compliment de les normatives i mesures de caràcter sanitari vigents a cada moment. De la mateixa manera també s’encarregaran de la recepció, orientació i informació als visitants que arriben a la Platja Casablanca.

També informaran els usuaris de les platges dels avisos i comunicats realitzats des d’Emergències o Protecció Civil. Al mateix temps col·laboraran en les tasques d’ajuda, auxili o socors en les quals puguen ser necessaris per al que rebran formació específica. A més s’encarregaran de registrar i comunicar tota mena d’incidències que puguen succeir en la zona marítima i àrees confrontants, per al que estaran en permanent contacte amb la Policia Local d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari